Entrades populars

Famílies amb veu. Butlletí 2









Informe “Les Associacions de Mares i Pares d’Alumnes (AMPA). Estat de la qüestió a Catalunya”

Aquest nou informe de “Famílies amb veu” és una versió ampliada i amb un caràcter més científic que el publicat sota el títol “Més que un gra de sorra. Les associacions de mares i pares d’alumnes (AMPA) de Catalunya”. Com a novetats, incorporem entrevistes a directors de centres que donen la seva visió sobre les AMPA, així com aspectes metodològics de la recerca. L'informe sencer es troba publicat en el nostre web i es pot DESCARREGAR de forma lliure i gratuïta.


Xerrada/debat a Tarragona el proper 12 de desembre: L'associacionisme de mares i pares d'alumnes a Catalunya. Apunta-t’hi!

Acte de presentació del projecte i els principals resultats de l’informe Més que un gra de sorra. Les associacions de mares i pares d’alumnes (AMPA) a Catalunya. Posterioment es debatrà sobre els reptes que té el model d'associacionisme de mares i pares. Tindrà lloc el dijous 12 de desembre de 2013 a les 18.30h al Pavelló Estrella del Col•legi La Salle de Tarragona (Avinguda dels Països Catalans, s/n. Tarragona). L'acte és lliure i gratuït, només cal fer INSCRIPCIÓ.


Com s’imaginen les famílies la seva participació en
l’educació? Informes de resultats de les Cruïlles de l’educació i les famílies a l’horitzó 2025.

Ja estan disponibles al nostre web els informes dels grups de treball de mares i pares que varen pensar el futur de les famílies i l’educació en les cinc Cruïlles o temes marcats: Conciliació, Missió de mares i pares, Xarxes de famílies, Poder de decisió i Economia de l’educació. Un cop hem dibuixat els possibles escenaris de futur a les Cruïlles, ara s’ha de pensar el camí per arribar-hi. VOLS DIR LA TEVA?


“Famílies amb veu” us recomana l’obra de teatre CONSELL FAMILIAR a la Sala Beckett i a més a més us oferim descompte

Us recomanem l’obra Consell Familiar, de Cristina Clemente, que es pot veure a la Sala Beckett (Carrer Alegre de Dalt, 55, Barcelona) des del 21 de novembre al 4 de gener de 2014. I si veniu de part de “Famílies amb veu” tindreu un descompte del 33% (descarregueu el descompte fent CLICK AQUÍ). Consell Familiar és una història sobre la família i la democràcia que planteja un conflicte generacional. Tracta d’una família que funciona de manera absolutament democràtica i que celebra unes eleccions per escollir qui l’ha de presidir.


Vídeo-resum:

Ja podeu veure el resum del Debat d'Educació amb Annie Kidder sobre el paper de les famílies en la millora de l'escola i del sistema educatiu (versió original subtitulada al català) segons la seva experiència al Canadà. Al nostre web trobareu alguns extractes amb la descripció de l'organització que dirigeix PEOPLE FOR EDUCATION i algunes recomanacions per fomentar la participació de les famílies en l’educació dels fills.


Vols que vinguem a explicar el projecte i els resultats principals al teu centre?

“Famílies amb veu” és un projecte que vol conèixer i enfortir el moviment de mares i pares al voltant de l’educació. Per això ens posem a la vostra disposició per venir a explicar-vos els principals resultats i reflexions del projecte. Animeu-vos i poseu-vos en contacte amb nosaltres, tots n’aprendrem!




També et pot interessar...

... un recull de webs relacionats amb les famílies i l’educació amb informació divulgativa i científica, exemples, articles, recerques, recursos útils i molt més. I si penseu que ens falta el vostre web o algun altre d'interessant, ens ho dieu!





FacebookTwitter
Per donar-te de baixa d'aquest butlletí envia un missatge a familiesambveu@fbofill.cat, amb la paraula baixa.
Fundació Jaume Bofill
Provença 324, 1er 08037 Barcelona NIF G-08241036 Tel 934 588 700

¡Comparteix!

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Buscar

 

Contacta amb nosaltres

Ens pots trobar a través de:

Correu electrònic: ampaescolaelbruc@gmail.com

Bústia de l'ampa a l'escola


Blog de l'AMPA Copyright © 2013 | Tema disenyat per: compartidisimo | Amb la tecnologia de: Blogger